Online tanácsadás menete

  1. Kérem töltse ki ürlapunkat, melyben írja le, milyen struktúrában szeretné működtetni vállalkozását, hányan szeretnék alapítani, milyen tevékenységgel szeretnénel foglalkozni, mekkora árbevételre számítanak és körülbelül mennyi alkalmazottra lesz szükség tevékenységük végzéséhez.                                     (Ezekre az információkra azért van szükségünk, hogy a tanácsadásnál már a konkrét cégalapításról       tudjunk beszélni és ne menjen el fölöslegesen az idő azzal, hogy a tanácsadás alatt kell kikalkulálni a   szükséges adatokat.)
  2. Küldje el részünkre az ürlapot.
  3. Jelentkezésének elfogadása után visszajelzést küldünk Önnek, melynek mellékletében megtalálja az általunk kiállított proforma számlát.
  4. Kérjük utalja el számlánkra a cégalapítási tanácsadás díját.                                 (Egy óra tanácsadás számlázunk ki Önnek, amennyiben Ön úgy gondolja, hogy hosszabb ideig szeretné igénybe venni tanácsadásunkat, kérjük az ürlap elküldésénél jelezze számunkra.)
  5. Amennyiben megérkezik számlánkra a tanácsadás díja, visszajelzést küldünk Önnek és megbeszéljük a tanácsadás időpontját.                                        (Amennyiben nem egyedül szeretne céget alapítani, javasoljuk, hogy mindannyian vegyenek részt tanácsadásunkon, hogy mindenki megkapja a kérdésére a választ. Célszerű összegyűjteni kérdéseit a tanácsadás előtt, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés.)

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy amennyiben nem elérhető a megbeszélt időpontban és azt előre nem jelezte, negyed órát áll módunkban várni Önre. Amennyiben ezután sem elérhető, tanácsadásunkat nem áll módunkban megtartani és a kifizetett díj 50%-át utaljuk vissza. 

Esetleges teendői miatt nem tudja igénybe venni szolgáltatásunkat a megbeszélt időpontban, kérjük legalább 24 órával előtte jelezze. Amennyiben szeretné átrakjuk más időpontra a megbeszélést, vagy ha nem szeretné igénybe venni tanácsadásunkat az összeg 80%-át visszautaljuk Önnek.

Kérjük jelentkezésénél valós adatokat adjon meg!